Četvrti MLINPEK EXPO od 21. do 23. novembra na Novosadskom sajmu

Od 21. do 23. novembra 2019. godine u Master centru Novosadskog sajma, održaće se 4. MLINPEK EXPO, veliki sajam široke ponude proizvoda i usluga namenjenih mlinarima, pekarima, konditorima, poslastičarima, skladištarima i svim zainteresovanim. Predstaviće se proizvođači opreme, sirovina, dodataka, gotovih smeša, pogonske i laboratorijske opreme, pribora, kontrolnih i mernih uređaja, softverskih rešenja, ambalaže i linija za pakovanje i drugih delatnosti […]
Od 21. do 23. novembra 2019. godine u Master centru Novosadskog sajma, održaće se 4. MLINPEK EXPO, veliki sajam široke ponude proizvoda i usluga namenjenih mlinarima, pekarima, konditorima, poslastičarima, skladištarima i svim zainteresovanim.

Predstaviće se proizvođači opreme, sirovina, dodataka, gotovih smeša, pogonske i laboratorijske opreme, pribora, kontrolnih i mernih uređaja, softverskih rešenja, ambalaže i linija za pakovanje i drugih delatnosti koje podržavaju razvoj ove branše.

Manifestaciju će 21. novembra u 10 časova otvoriti pomoćnik ministra poljoprivrede, Nenad Katanić, a prisustvovaće i pomoćnik ministra poljoprivrede Nenad Vujović i savetnik ministra za evropske integracije, Danilo Golubović.

Uz 4. Mlinpek Expo, po 24. put će se okupiti na MLINARSKO PEKARSKIM DANIMA svi oni kojima je prerada žita i brašna delatnost, izvor prihoda, struka, životno opredeljenje i ljubav – mlinari, pekari, konditori, poslastičari, testeničari, skladištari i druge delatnosti.

Program 24. Mlinarsko Pekarskih Dana sastavljen je tako da učesnike približi odgovorima na najaktuelnija pitanja u poslovanju industrija prerade žita i brašna.

Programom su predviđena četiri seminara:

I Problemi kvaliteta i bezbednosti pšenice roda 2018/19 godine

II Upravljanje rizicima u preradi pšenice roda 2018/19 godine

III Alternativni trendovi u preradi brašna

IV Inovativna rešenja u preradi žita i brašna

Detaljan program preuzmite OVDE.

Sajamsko-stručna manifestacija 4. Mlinpek Expo sa 24. Mlinarsko pekarskim danima biće još jedna prilika da se razmene informacije, saznaju novine u tehnologiji, kvalitetu i bezbednosti sirovina, zakonskom okviru, reše problemi, sklope novi poslovi i nova poznanstva, navodi se u pozivu organizatora.

Foto: Pixabay (TiBine)