Seminar EU projekti od A do Z 

Seminar EU projekti od A do Z  održaće se 02. marta u prostorijama Privredne komore Srbije (PKS). Kako se navodi u pozivu PKS, seminar je koncipiran  kao petodnevni trening koji pruža sveobuhvatan pregled mogućnosti finansiranja projekata iz EU fondova i vodi kroz ceo proces razvoja projekta, od ideje, kroz pripremu, kreiranje i pisanje predloga projekta, budžetiranja i pripremu tenderske dokumentacije. […]
Seminar EU projekti od A do Z  održaće se 02. marta u prostorijama Privredne komore Srbije (PKS).

Kako se navodi u pozivu PKS, seminar je koncipiran  kao petodnevni trening koji pruža sveobuhvatan pregled mogućnosti finansiranja projekata iz EU fondova i vodi kroz ceo proces razvoja projekta, od ideje, kroz pripremu, kreiranje i pisanje predloga projekta, budžetiranja i pripremu tenderske dokumentacije.

Polaznicima treninga će biti omogućeno da kroz razvoj logičke matrice projekta (LFM), struktuiraju i formulišu projektnu ideju u koncept projekta, povezivanjem koncepta sa aplikacionim formularom i pripremom tenderske dokumentacije za sprovođenje javnih nabavki po pravilima EU, odnosno po PRAG procedurama.

Trening je namenjen svima koji pripremaju projektne ideje i pišu projekte, onima koji su uključeni u realizaciju projekata finansiranih od strane EU, kao i onima koji žele da se profesionalno profilišu u ovoj oblasti.

Detaljnije informacije sa tematskim sadržajem možete dobiti OVDE.

Foto: Pixabay (Taken)