Volkswagen i Audi “promenili” ambleme zbog korone (VIDEO)

Nemački auto-giganti podržali su na slikovit način kampanju za društveno distanciranje tokom pandemije koronavirusa.Nemački auto-giganti podržali su na slikovit način kampanju za društveno distanciranje tokom pandemije koronavirusa. Svetska zdravstvena organizacija, vlade širom sveta, a zatim i mnoge popularne ličnosti apeluju ovih dana u medijima i na društvenim mrežama na neophodno držanje odstojanja između ljudi, kako bi se smanjila mogućnost prenošenja […]
Nemački auto-giganti podržali su na slikovit način kampanju za društveno distanciranje tokom pandemije koronavirusa.Nemački auto-giganti podržali su na slikovit način kampanju za društveno distanciranje tokom pandemije koronavirusa.

Svetska zdravstvena organizacija, vlade širom sveta, a zatim i mnoge popularne ličnosti apeluju ovih dana u medijima i na društvenim mrežama na neophodno držanje odstojanja između ljudi, kako bi se smanjila mogućnost prenošenja virusa.

Kampanji su se pridružili i veliki nemački proizvođači automobila, Volkswagen i Audi, koji su na simboličan način - privremenom promenom rasporeda elemenata na svojim ambelmima - pokazali koliko je za sve nas važno društveno distanciranje ovih dana.

Volkswagen je tako razdvojio slova "V" i "W" na svom amblemu, i slikovito pokazao da je nužno držati međusobno odstojanje:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=JcKP_-VB6xY&feature=emb_logo

Audi se u apel uključio na sličan način, razdvojivši 4 isprepletana "prstena" na svom čuvenom logou koji možete videti ovde

Izvor: B92

Foto: Youtube printscreen