Uhapšen zbog sumnje da je krijumčario telad iz Srbije (BIH)

Pripadnici Granične policije BiH uhapsili su državljanina BiH M.Č. zbog osnovane sumnje da je krijumčario stoku iz Srbije u BiH, u mestu Karakajsko polje kod Zvornika, saopšteno je iz Granične policije BiH.Pripadnici Granične policije su juče ujutru na obali reke Drine zatekli navedenu osobu, vozilo džeta bez registarskih oznaka i dva teleta, koja su preko rieke prevezena iz Srbije.“Nakon uočavanja […]


The post Uhapšen zbog sumnje da je krijumčario telad iz Srbije (BIH) appeared first on ePoljoMagazin.


Pripadnici Granične policije BiH uhapsili su državljanina BiH M.Č. zbog osnovane sumnje da je krijumčario stoku iz Srbije u BiH, u mestu Karakajsko polje kod Zvornika, saopšteno je iz Granične policije BiH.

Pripadnici Granične policije su juče ujutru na obali reke Drine zatekli navedenu osobu, vozilo džeta bez registarskih oznaka i dva teleta, koja su preko rieke prevezena iz Srbije.

"Nakon uočavanja policijskih službenika, dve nepoznate osobe udaljile su se čamcem u smeru Srbije", navedeno je u saopštenju Granične policije BiH.

O svemu je obavešteno Tužilaštvo BiH, dok je od uhapšenog M.Č. uzeta izjava u svojstvu osumnjičenog, daktiloskopski obrađena, a izveštaj o počinjenom krivičnom delu biće dostavljen u redovnoj proceduri.

Izvor: Nezavisne novine

Foto: Pixabay (272447)