Novi Sad: Bespovratna sredstava za podršku razvoja mikro i malih preduzeća i preduzetnika


Regionalna razvojna agencija Bačka raspisala je javni poziv za dodelu bespovratnih sredstava za podršku razvoja mikro i malih preduzeća i preduzetnika na teritoriji Grada Novog Sada za 2020. godinu.Sredstva se dodeljuju u cilju jačanja konkurentnosti, unapređenja poslovanja i internacionalizacije, kreiranja novih radnih mesta kroz investicije u opremu, rasta prihoda, unapređenja tehnologije procesa proizvodnje kao i podsticanja zaštite životne sredine, privrednih […]

Regionalna razvojna agencija Bačka raspisala je javni poziv za dodelu bespovratnih sredstava za podršku razvoja mikro i malih preduzeća i preduzetnika na teritoriji Grada Novog Sada za 2020. godinu.


Sredstva se dodeljuju u cilju jačanja konkurentnosti, unapređenja poslovanja i internacionalizacije, kreiranja novih radnih mesta kroz investicije u opremu, rasta prihoda, unapređenja tehnologije procesa proizvodnje kao i podsticanja zaštite životne sredine, privrednih subjekata na teritoriji Grada Novog Sada.


kako se navovi u javnom pozivu, jedan privredni subjekat može  da učestvuje samo sa jednom prijavom, a iznos odobrenih bespovratnih sredstava po prijavi može biti maksimalno do 500.000,00 dinara sa PDV-om. Bespovratna sredstva će se dodeljivati u visini do 100% traženog iznosa.


Finansijska sredstva  se mogu koristiti za nabavku jednog ili više osnovnih sredstava (mašine i opreme). Pravo učešća imaju mikro i mala preduzeća i preduzetnici, registrovani na teritoriji Grada Novog Sada najkasnije do 31. decembra 2018. godine.


Prijava sa pratećom dokumentacijom se podnosi ličnom predajom u prijemnoj kancelariji Regionalne razvojne agencije Bačka, Bulevar Mihajla Pupina broj 20, drugi sprat, 21000 Novi Sad, u vremenu od 9.00 do 15.00 časova, u zatvorenoj koverti sa naznakom:


ZA REGIONALNU RAZVOJNU AGENCIJU BAČKA


>>NE OTVARATI<<


“Prijava na JAVNI POZIV za dodelu bespovratnih sredstava za podršku razvoja mikro i malih preduzeća i preduzetnika na teritoriji Grada Novog Sada za 2020. godinu“ ili putem pošte, u zatvorenoj koverti sa naznakom:


REGIONALNA RAZVOJNA AGENCIJA BAČKA

Bulevar Mihajla Pupina broj 20, 21000 Novi Sad

>>NE OTVARATI<<


“Prijava na JAVNI POZIV za dodelu bespovratnih sredstava za podršku razvoja mikro i malih preduzeća i preduzetnika na teritoriji Grada Novog Sada za 2020. godinu“.


Rok za podnošenje prijava je: 2. oktobar 2020. godine


Sve informacije vezano za Javni poziv dostupne su na internet stranicama Regionalne razvojne agencije Bačka: www.rda-backa.rs i Gradske uprave za privredu Grada Novog Sada: www.privredans.com.


Документација:



  1. Pravilnik

  2. Javni poziv

  3. Obrazac prijave PDF 

  4. Оbrazac prijave Word

  5. Obrazac izveštaja PDF

  6. Obrazac izveštaja Word

  7. Delatnosti koje se ne subvencionišu

  8. Kriterijumi


Foto: Pixabay (MustangJoe)


The post Novi Sad: Bespovratna sredstava za podršku razvoja mikro i malih preduzeća i preduzetnika (SRB) appeared first on ePoljoMagazin.