Topola: Stočarima po pet jagnjadi


Opština Topola raspisala je javni poziv za podnošenje zahteva za dodelu jagnjadi registrovanim poljoprivrednim gazdinstvima.Poziva nosioce gazdinstava da Odboru za poljoprivredu i razvoj sela podnesu zahtev za dodelu pet jagnjadi „virtemberg“.Uz obrazac zahteva potrebno je da prilože potvrdu o aktivnom statusu poljoprivrednog gazdinstva, izvod iz registra poljoprivrednih gazdinstava o strukturi biljne proizvodnje, izvod iz registra poljoprivrednih gazdinstava o prijavljenom stočnom […]

Opština Topola raspisala je javni poziv za podnošenje zahteva za dodelu jagnjadi registrovanim poljoprivrednim gazdinstvima.


Poziva nosioce gazdinstava da Odboru za poljoprivredu i razvoj sela podnesu zahtev za dodelu pet jagnjadi „virtemberg“.


Uz obrazac zahteva potrebno je da prilože potvrdu o aktivnom statusu poljoprivrednog gazdinstva, izvod iz registra poljoprivrednih gazdinstava o strukturi biljne proizvodnje, izvod iz registra poljoprivrednih gazdinstava o prijavljenom stočnom fondu, fotokopiju lične karte podnosioca zahteva.


Javni poziv je istaknut na oglasnoj tabli Opštinske uprave opštine Topola. Obrasci zahteva za dodelu jagnjadi mogu se preuzeti svakog radnog dana od 7,00 do 15,00 časova u Opštinskoj upravi opštine Topola-Odeljenje za budžet, finansije, privredu i društvene delatnosti, zgrada Lokalne poreske administracije, ul. Kraljice Marije br.1, kancelarija broj 1.


Rok za podnošenje zahteva je 11. decembar 2020. godine.


Jagnjad koju registrovanim stočarima daje Opština su potomci ranije dodeljene jagnjadi poljoprivrednim gazdinstvima.


Izvor: Agrosmart


Foto: Pixabay (AdinaVoicu )


The post Topola: Stočarima po pet jagnjadi (SRB) appeared first on ePoljoMagazin.