Urađen vanredni popis robnih rezervi AP Vojvodine


Pokrajinska vlada prihvatila je 11. maja izveštaj o vanrednom popisu robnih rezervi AP Vojvodine, koji je urađen po nalogu Pokrajinske vlade.Na osnovu izvršenog popisa i dostavljene dokumentacije popisnih komisija – interne komisije Direkcije za robne rezereve AP Vojvodine i angažovane eksterne akreditovane kuće – konstatovano je da nema razlika između popisnog stanja i stanja u poslovnim knjigama Direkcije za robne […]

Pokrajinska vlada prihvatila je 11. maja izveštaj o vanrednom popisu robnih rezervi AP Vojvodine, koji je urađen po nalogu Pokrajinske vlade.


Na osnovu izvršenog popisa i dostavljene dokumentacije popisnih komisija – interne komisije Direkcije za robne rezereve AP Vojvodine i angažovane eksterne akreditovane kuće – konstatovano je da nema razlika između popisnog stanja i stanja u poslovnim knjigama Direkcije za robne rezerve AP Vojvodine, navodi se u saopštenju Pokrajinske vlade.


Za svu robu na skladištenju obezbeđene su bankarske garancije, za merkantilnu robu hipoteka na nepokretnoj imovini čija je vrednost, po proceni ovlašćenog procenjivača, viša od vrednosti robe na skladištenju, i pet blanko sopstvenih menica, potpisanih i registrovanih, a za ostalu robu tri blanko sopstvene menice, potpisane i registrovane.


Foto: Pixabay (marcson)


The post Urađen vanredni popis robnih rezervi AP Vojvodine (SRB) appeared first on ePoljoMagazin.